jump to navigation

Bibla dhe përkthimi Bota e Re

Postuar tek: Pergjigjet per Deshmitaret e Jehovait

Organizata e DJ-ve, pĂ«r tĂ« mĂ«suar anĂ«tarĂ«t e saj, ka nxjerrĂ« njĂ« version tĂ« sajin tĂ« BiblĂ«s nĂ« anglisht. Ky version quhet pĂ«rkthimi Bota e Re (BR). Lexo mĂ« shumĂ« »