jump to navigation

Sistemi apo koleksionimi i tekstit Kuranor

Postuar tek: Mbi Kuranin

Tani do tĂ« diskutojmĂ« nĂ« lidhje me autoritetin nĂ« lidhje me Kuranin larg pĂ«rbĂ«rjes sĂ« tij dhe do tĂ« bĂ«jmĂ« pyetjen se si na erdhi ai neve. Do tĂ« japim theksime tĂ« veçanta mbi problemet tĂ« cilat ne i gjejmĂ« nĂ« kĂ«tĂ« organizĂ«m. Ne gjithashtu do tĂ« pyesim, nĂ«se Ă«shtĂ« fjala e PerĂ«ndisĂ«, pse shumĂ« nga pĂ«rmbatja e saj Ă«shtĂ« kontraditore? Lexo mĂ« shumĂ« »

Kualitetet e supozuara universale të Kuranit

Postuar tek: Mbi Kuranin

Edhe njĂ« deklarim tjetĂ«r i myslimanĂ«ve Ă«shtĂ« se Kurani Ă«shtĂ« universal dhe i aplikueshĂ«m pĂ«r gjithĂ« njerzimin dhe pĂ«r tĂ« gjitha kohĂ«t. Lexo mĂ« shumĂ« »