jump to navigation

Çfarë Besojmë Ne

Postuar tek: Çfare Besojne Ungjilloret

1. Perëndia

Ka vetĂ«m njĂ« PerĂ«ndi i cili ekziston pĂ«rjetĂ«sisht nĂ« tre persona tĂ« dalluar nga njĂ«ri-tjetri por tĂ« barabartĂ«: Ati, Biri dhe Fryma e ShenjtĂ«. PerĂ«ndia Ă«shtĂ« i pandryshueshĂ«m nĂ« shenjtĂ«rinĂ«, drejtĂ«sinĂ«, urtĂ«sinĂ« dhe dashurinĂ« e tij. Ai Ă«shtĂ« Krijuesi, ShpĂ«timtari dhe GjykatĂ«si i gjithĂ« pushtetshĂ«m Lexo mĂ« shumĂ« »

Fryma e Shenjtë është person Hyjnor

Postuar tek: Pergjigjet per Deshmitaret e Jehovait

DJ-tĂ« thonĂ« se Fryma e ShenjtĂ« Ă«shtĂ« jofrymore d.m.th. qĂ« Ai Ă«shtĂ« vetĂ«m njĂ« forcĂ«, njĂ« fuqi, njĂ« energji qĂ« PerĂ«ndia e pĂ«rdor pĂ«r t’i pĂ«rmbushur qĂ«llimet e Tij. PĂ«r pasojĂ« Ai Ă«shtĂ«, sipas teorisĂ« sĂ« tyre, fuqia e PerĂ«ndisĂ« dhe asgjĂ« mĂ« shumĂ«; Lexo mĂ« shumĂ« »