jump to navigation

QĂ‹NDRIMI I DUHUR

Postuar tek: Mashtruesit

Ne jetojmĂ« nĂ« njĂ« shoqĂ«ri ku çdokush ka lirinĂ« tĂ« ndjekĂ« besimin fetar tĂ« zgjedhur nga vetĂ« ai ose ajo. Dhe pĂ«r kĂ«tĂ« ne nuk kemi asnjĂ« grindje. Por, megjithatĂ«, kur individĂ« ose grupe pretendojnĂ« tĂ« jenĂ« vepra e vĂ«rtetĂ« e Zotit mbi kĂ«tĂ« botĂ« dhe se krishterimi parimor, i cili ka ekzistuar pĂ«rmes shekujve, na qenka tashmĂ« i gabuar, Lexo mĂ« shumĂ« »