jump to navigation

I Krishteri dhe Berberi ateist!

Postuar tek: Humor

NjĂ« krishterĂ« i vĂ«rtetĂ« dhe njĂ« berber ateist po ecnin pranĂ« njĂ«ri - tjetrit, nĂ« njĂ«rĂ«n prej lagjeve tĂ« varfra tĂ« Çikagos. Ata hasĂ«n varferi, papastĂ«rti dhe mjerim nĂ« çdo anĂ«. Berberi iu kthye tĂ« krishterit dhe i tha: Lexo mĂ« shumĂ« »

Persekutimi në Romë

Postuar tek: Humor

NĂ« kohĂ«n kur kisha po persekutohej nĂ« RomĂ«, njĂ« i krishterĂ« u hodh tek luanĂ«t. NdĂ«rsa po priste qĂ« tĂ« haej, u gjunjĂ«zua edhe po luteshe. Duke parĂ« lartĂ« ai u çudit ndĂ«rsa pa luanin gjithashtu tĂ« gjunjĂ«zuar nĂ« lutje. Duke parĂ« shushatjen nĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »