jump to navigation

PĂ«rpjekja

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Përpiquni të hyni nëpër derë të ngushtë, sepse unë po ju them se shumë do të kërkojnë të hyjnë dhe nuk do të munden. - Lluka 13:24

NjĂ« njeri dikur ia bĂ«ri Zotit Jezu Krisht kĂ«tĂ« pyetje: Zot, a janĂ« pak ata qĂ« do tĂ« shpĂ«tohen? PĂ«rgjigjja e Zotit Jezus ka shumĂ« rĂ«ndĂ«si. Ai tha, PĂ«rpiquni tĂ« hyni nĂ«pĂ«r derĂ« tĂ« ngushtĂ«. Çështja nĂ«se pak apo shumĂ« shpĂ«tohen nuk ndryshon detyrĂ«n tuaj. Sot Ă«shtĂ« koha pĂ«r t’u shpĂ«tuar. Duhet tĂ« pĂ«rpiqesh tĂ« hysh nĂ«pĂ«r derĂ«n sot, sepse do tĂ« vijĂ« dita kur shumĂ« do tĂ« kĂ«rkojnĂ« tĂ« hyjnĂ« por nuk do tĂ« munden. Lexo mĂ« shumĂ« »

Fundi i Botës

Postuar tek: Humor

PerĂ«ndia thirri Bill Klinton, Boris Jelsin, dhe Bill Gate nĂ« njĂ« konferencĂ«. Dhe kur ata tĂ« gjithĂ« ishin aty, PerĂ«ndia tha: “Kam lajme tĂ« mira dhe lajme tĂ« kĂ«qia”. Lajmi i keq Ă«shtĂ« se Ă«shtĂ« mbushur kupa me gjithçka qĂ« po ndodh nĂ« TokĂ«, Lexo mĂ« shumĂ« »

PARALAJMĂ‹RIM!

Postuar tek: Dëshmitarët e Jehovait, Mormonizmi

Nga
Matthew J. Slick

JanĂ« dy kulte qĂ« shkojnĂ« derĂ« mĂ« derĂ«: Mormonizmi dhe DĂ«shmitarĂ«t e Jehovait. Ata thonĂ« se janĂ« fe tĂ« krishtera, por ata nuk janĂ«. Lexo mĂ« shumĂ« »

Realiteti

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Argjend i refuzimit. – Jeremia 6:30 Asgjë përveç gjetheve. – Marku 11:13
Të mos duam me fjalë, as me gjuhë, por me vepra dhe në të vërtetë. -1 Gjoni 3:18.
Ti ke emrin se jeton, por je i vdekur. – Zbulesa 3:1.

NĂ« qoftĂ« se themi qĂ« jemi tĂ« krishterĂ«, le tĂ« sigurohemi qĂ« krishterimi ynĂ« Ă«shtĂ« real. Krishterimi i vĂ«rtetĂ« nuk Ă«shtĂ« diçka e jashtme ose e pĂ«rkohshme, por diçka e brendshme, solide dhe e qĂ«ndrueshme. Ne e dimĂ« ndryshimin midis arit solid dhe tinsel tĂ« lirĂ«, midis asaj qĂ« Ă«shĂ« reale dhe asaj qĂ« Ă«shtĂ« njĂ« imitim. Lexo mĂ« shumĂ« »