jump to navigation

DHJATA E VJETĂ‹R

Postuar tek: Le t'ju prezantoj me Biblën

Mendojeni Dhjatën e Vjetër si të ndarë në tre vëllime të ndryshme:

VĂ«llimi 1 — Histori — Zanafilla deri te Esteri.

VĂ«llimi 2 — UrtĂ«si dhe poezi — Jobi deri te Kantiku i KantikĂ«ve. Lexo mĂ« shumĂ« »

BIBLA SI E TĂ‹RĂ‹

Postuar tek: Le t'ju prezantoj me Biblën

Le ta zĂ«mĂ« se keni lexuar shumĂ« pak nga Bibla. Nuk jeni familiarizuar me BiblĂ«n, por dĂ«shironi tĂ« mĂ«soni rreth saj. Ky libĂ«r Ă«shtĂ« shkruar qĂ« t’ju ndihmojĂ« tĂ« mĂ«soni rreth BiblĂ«s me pĂ«rshkrime tĂ« lexueshme dhe tĂ« kuptueshme, Lexo mĂ« shumĂ« »