jump to navigation

Dhiata e Re

Postuar tek: Le t'ju prezantoj me Biblën

Ungjijtë

UngjijtĂ« ndoshta janĂ« pjesa mĂ« e njohur e BiblĂ«s. Por ndĂ«rsa shumĂ« njerĂ«z kanĂ« njohuri rreth Ungjijve, vetĂ«m pak e kuptojnĂ« sferĂ«n dhe qĂ«llimin e kĂ«tyre katĂ«r librave. Lexo mĂ« shumĂ« »