jump to navigation

KARAKTERISTIKAT E NJĂ‹ KULTI

Postuar tek: Mashtruesit

U dhĂ«timi i gjerĂ« pĂ«rmes Shteteve tĂ« Bashkuara dhe jashtĂ« tyre, na ka bĂ«rĂ« tĂ« njihemi me tiparet dalluese qĂ« karakterizojnĂ« kultet. KĂ«to pĂ«rfshijnĂ«: Lexo mĂ« shumĂ« »

Emrat e Perëndisë në Bibël

Postuar tek: Pergjigjet per Deshmitaret e Jehovait

Ka tĂ« ngjarĂ« qĂ« gjĂ«ja mĂ« e mbarĂ«njohur rreth DJ-ve, qĂ« njihet si nga besimtarĂ«t ashtu edhe nga jobesimtarĂ«t, Ă«shtĂ« kĂ«mbĂ«ngulja e tyre nĂ« pĂ«rdorimin e emrit Jehova pĂ«r PerĂ«ndinĂ«. PĂ«r ata kjo Ă«shtĂ« njĂ« çështje kryesore dhe themelore nĂ« sektin e tyre. Ă‹shtĂ« kaq e rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r ta sa shpesh pyetja e parĂ« qĂ« DJ-tĂ« i bĂ«jnĂ« njĂ« tĂ« krishteri Ă«shtĂ«: “Cili Ă«shtĂ« emri i PerĂ«ndisĂ« nĂ« BiblĂ«n tuaj?”, ose “A e quani ju PerĂ«ndinĂ« Jehova?”, apo ndonjĂ« pyetje tjetĂ«r e kĂ«tij lloji. Lexo mĂ« shumĂ« »