jump to navigation

Çfarë e bën Biblën kaq të veçantë?

Postuar tek: PĂ«rgjigje dhe Argumente

Krishterimi beson dhe mĂ«son se vetĂ« Bibla Ă«shtĂ« zbulesa e FjalĂ«s sĂ« Zotit. Edhe pse u shkrua nga njerĂ«zit, autori kryesor ishte Zoti i plotfuqishĂ«m. Ky pretendim nuk u zbulua prej kishĂ«s, por Ă«shtĂ« pretendim qĂ« Bibla ka pĂ«r vetveten. Lexo mĂ« shumĂ« »