jump to navigation

Leximi i Biblës

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Dhe se që nga fëmijëria i njeh Shkrimet e shenjta të cilat mund të të bëjnë të ditur për shpëtimin me anë të besimit që është në Krishtin Jezus. - 2 Timoteu 3:15.
Ju bĂ«ni gabim, sepse nuk e kuptoni… shkrimin. - Mateu 22:29.

Pas lutjes, leximi i BiblĂ«s Ă«shtĂ« detyra mĂ« e rĂ«ndĂ«sishme kristiane. Shkrimet e BiblĂ«s mund tĂ« tĂ« bĂ«jnĂ« tĂ« ditur pĂ«r shpĂ«timin me anĂ« tĂ« besimit qĂ« Ă«shtĂ« nĂ« Krishtin Jezus (2 Timoteu 3:15). Lexo mĂ« shumĂ« »

Letra e dashurisĂ« sĂ« Atit “Nga Zanafilla tek Zbulesa”

Postuar tek: Parathënie

FĂ«mija im. Ndoshta Ti nuk mĂ« njeh, por unĂ« di gjithçka rreth teje …Psalmi 139:1 E di kur ti ulesh dhe kur ti ngrihesh Psalmi 139:2 I njoh mirĂ« tĂ« gjitha rrugĂ«t e tua …Psalmi 139:3 Madje di edhe numrin e flokĂ«ve nĂ« kokĂ«n tĂ«nde …Mateu 10:29-31 Pasi ti u bĂ«re nĂ« imazhin tim …Zanafilla 1:27 Lexo mĂ« shumĂ« »

Akuzimi për mospërputhjet

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

MyslimanĂ«t shpesh herĂ« flasin pĂ«r mospĂ«rputhjet e shumta nĂ« BibĂ«l. Numri i kĂ«tyre mospĂ«rputhjeve dallon nĂ« varĂ«si tĂ« personit me tĂ« cilin ju flisni. Kairanvi i Izhar-ul- Haq paraqet 119 mospĂ«rputhje, ndĂ«rsa tĂ« tjerĂ«t si Shabbir Ally ka gjetur gjoja 101 mospĂ«rputhje. Lexo mĂ« shumĂ« »