jump to navigation

KAPITULLI 2: PERĂ‹NDIA PO PĂ‹RGATIT KORRJEN

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

Sot, mĂ« tepĂ«r se kurrĂ«, lutja jote pĂ«r shpirtrat mund tĂ« jetĂ« me tĂ« vĂ«rtetĂ« e vlefshme, sepse PerĂ«ndia, nĂ« sovranitetin e Tij, po koordinon ngjarjet qĂ« tĂ« pĂ«rgatisĂ« njĂ« korrje tĂ« bollshme. NĂ«se do t’i jepnim pĂ«rparĂ«sinĂ« lutjes dhe bindjes, mund tĂ« kishim pa dyshim njĂ« bollĂ«k frytesh. Lexo mĂ« shumĂ« »

Kur vdiq mbreti Baasha: 26 apo 36?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A vdiq Baasha, mbreti i Izraelit, sipas autorit, në vitin e 26-të të sundimit të mbretit Asa (1 Mbretërit 15:33), apo ishte ende i gjallë në vitin e 36-të (2 Kronikave 16:1)?

(Kategoria: Është keqkuptuar konteksti historik, ose është gabim i kopjuesit)

Ka dy zgjidhje tĂ« mundshme pĂ«r kĂ«tĂ« problem. Lexo mĂ« shumĂ« »