jump to navigation

Në cilën ditë u kryqëzua Krishti?

Postuar tek: Kryqëzimi i Krishtit

NjĂ« kontradiktĂ« e ngritur shpesh nga skeptikĂ«t, qoftĂ« MuslimanĂ« apo tĂ« tjerĂ«, pĂ«rqĂ«ndrohet rreth ditĂ«s kur Krishti u kryqĂ«zua. UngjijtĂ« SinoptikĂ« (Mateu, Marku dhe Lluka) deklarojnĂ« se Krishti u kryqĂ«zua tĂ« Premten, Lexo mĂ« shumĂ« »