jump to navigation

Ç’është Mormonizmi?

Postuar tek: Misioni Ungjillor, Mormonizmi

Kush janë ata?

MormonĂ«t janĂ« njĂ« sekt fetar qĂ« e kanĂ« origjinĂ«n e tyre nĂ« AmerikĂ« dhe qendrĂ«n nĂ« Salt Lake City, Utah (SHBA). Grupi u krijua nga njĂ« njeri qĂ« quhet Xhozef (Joseph) Smith sĂ« bashku me vĂ«llezĂ«rit e Lexo mĂ« shumĂ« »

Kreu 4

Postuar tek: Kundërshto Djallin

Ky kapitull flet pĂ«r dy mĂ«nyra tĂ« tjera me tĂ« cilat Satani pĂ«rpiqet t’i çojĂ« besimtarĂ«t nĂ« mĂ«kat. Para sĂ« gjithash Satani do t’u thotĂ« se edhe njerĂ«zit mĂ« tĂ« mirĂ« nĂ« BibĂ«l mĂ«katuan kĂ«shtu qĂ« mund tĂ« mĂ«katoni edhe ju. MĂ« pas Satani do t’u thotĂ« besimtarĂ«ve tĂ« mos mĂ«rziten pĂ«r Lexo mĂ« shumĂ« »

KRYQĂ‹ZIMI I KRISHTIT: NJĂ‹ FAKT JO TRILLIM

Postuar tek: John Gilchrist

KRYQĂ‹ZIMI I KRISHTIT: NJĂ‹ FAKT JO TRILLIM
Nga
John Gilchrist

KRYQĂ‹ZIMI I KRISHTIT: NJĂ‹ FAKT JO TRILLIM

  1. A planifikoi Jezusi një sulm të befasishëm?
  2. Imazhi i Jezusit në broshurat e Didatit
  3. A e mbrojti Jezusi vetveten në gjykimin e tij?
  4. Teoria se si Jezusi e mbijetoi kryqin
  5. Deklaratat e ashpra në broshurën e Didatit
  6. Shqyrtimi i të vërtetës së Ungjillit mposhtur nga Didati

KRYQĂ‹ZIMI I KRISHTIT: NJĂ‹ FAKT JO TRILLIM

Bibla Ă«shtĂ« njĂ« kudhĂ«r nĂ« tĂ« cilĂ«n shumĂ« çekanĂ« janĂ« thyer, ende armiqtĂ« e tij nuk lodhen duke u pĂ«rpjekur qĂ« tĂ« bĂ«jnĂ« pĂ«rshtypje mbi tĂ«. Lexo mĂ« shumĂ« »