jump to navigation

Aspekte të jetës së përjetshme

Postuar tek: Ja Dallimi

Cilësia e jetës

Jeta e pĂ«rjetshme nuk Ă«shtĂ« e njĂ«jtĂ« si ekzistenca e pafund. Gjithkush, i shpĂ«tuar dhe i pashpĂ«tuar, do tĂ« jetojĂ« pĂ«rgjithmonĂ«, por vetĂ«m besimtarĂ«t kanĂ« jetĂ« tĂ« pĂ«rjetshme. Nuk Ă«shtĂ« vetĂ«m gjatĂ«si jete, por Ă«shtĂ« edhe njĂ« cilĂ«si gjithashtu. Ă‹shtĂ« jeta e VetĂ« PerĂ«ndisĂ«, asgjĂ« mĂ« pak se Lexo mĂ« shumĂ« »

SHLYERJA E MĂ‹KATEVE ATĂ‹HERĂ‹ DHE TANI

Postuar tek: Ja Dallimi

Shlyerja Ă«shtĂ« njĂ« nga fjalĂ«t mahnitĂ«se tĂ« BiblĂ«s me njĂ« pĂ«rdorim tĂ« gjerĂ«. Kuptimi i kĂ«saj fjale duhet tĂ« pĂ«rcaktohet nĂ« kontekstin e saj nĂ« Shkrimet e Shenjta. Ne e mĂ«sojmĂ« kuptimin e kĂ«saj fjale nga pĂ«rdorimi i saj. Lexo mĂ« shumĂ« »