jump to navigation

Hyrje

Postuar tek: Bibla dhe Kurani

Shpesh, kur gjendemi nĂ« diskutim me myslimanĂ«t detyrohemi tĂ« pĂ«rgjigjemi nĂ« pyetjen: “Cila Ă«shtĂ« Fjala e vĂ«rtetĂ« e Zotit, Bibla apo Kurani”? Si i krishterĂ«, menjĂ«herĂ« i vĂ«rtetoj shkrimet e mija, mbaj se Bibla Ă«shtĂ« Fjala e plotĂ«fuqishme e Zotit. E qartĂ«, pĂ«r çdo mysliman, Lexo mĂ« shumĂ« »