jump to navigation

Kreu 5

Postuar tek: Kundërshto Djallin

Ky kapitull flet pĂ«r njĂ« mĂ«nyrĂ« tjetĂ«r me tĂ« cilĂ«n Satani pĂ«rpiqet t’i bĂ«jĂ« besimtarĂ«t tĂ« mĂ«katojnĂ«. Satani u thotĂ« se Ă«shtĂ« lehtĂ« tĂ« largohesh nga mĂ«kati, tĂ« pendohesh. Satani thotĂ«, “Ajo qĂ« duhet Lexo mĂ« shumĂ« »

Mësimi i Dhiatës së Re mbi lirinë

Postuar tek: George Sturm

Liria e vërtetë e Dhiatës së Re

“QĂ«ndroni, pra, tĂ« patundur nĂ« lirinĂ«, me tĂ« cilĂ«n Krishti na liroi, dhe mos hyni pĂ«rsĂ«ri nĂ«n zgjedhĂ«n e skllavĂ«risĂ«. Ja, unĂ«, Pali, po ju them se, nĂ« qoftĂ« se rrethpriteni, Krishti nuk do t’ju bĂ«jĂ« dobi aspak. Lexo mĂ« shumĂ« »

JA PSE HISTORIKISHT BIBLA “KURRĂ‹ S’KA NDRYSHUE!”

Postuar tek: Femi Cakolli

Përgjigjie ndaj shkrimit të z. Avni Aliut me titull
“PrapĂ« po ju them: Lexojeni mĂ« mirĂ« BiblĂ«n!”

I nderuar z. Avni Aliu

KĂ«saj radhe do t’ia filloj prej titullimit tĂ« artikullit tuaj “PrapĂ« po ju them: Lexojeni mĂ« mirĂ« BiblĂ«n”. Hiç s’e mbaj mend kur mĂ« ke thĂ«nĂ« edhe mĂ« herĂ«t - kur mĂ« drejtoheni arbitrarisht dhe me njĂ« tingĂ«llim Lexo mĂ« shumĂ« »

MORMONIZMI

Postuar tek: Mashtruesit

Kisha e Jezu Krishtit dhe e ShenjtorĂ«ve tĂ« KohĂ«s sonĂ« Ă«shtĂ« mĂ« e madhja, mĂ« e pasura dhe mĂ« e nderuara e çdo kulti tjetĂ«r PerĂ«ndimor. NĂ« mĂ«nyrĂ« popullore ajo Ă«shtĂ« njohur si kisha mormone, nofkĂ« tĂ« cilĂ«n e mori prej zbulesave jashtĂ«biblike pasqyruar nĂ« librin e Mormonit. Lexo mĂ« shumĂ« »