jump to navigation

Zelli

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Mirë është të jesh gjithnjë i zellshëm për të mirë. - Galatasit 4:18

Bibla kĂ«rkon qĂ« kristianĂ«t tĂ« jenĂ« njerĂ«z tĂ« zellshĂ«m. Krishti dha veten e tij qĂ« ne tĂ« jemi tĂ« zellshĂ«m nĂ« vepra tĂ« mira (Titi 2:14). Lexo mĂ« shumĂ« »

Dashuri

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Tani, pra, këto tri gjëra mbeten: besimi, shpresa dhe dashuria; por më e madhja nga këto është dashuria. - 1 Korintasit 13:13

Dashuria Ă«shtĂ« virtyti mĂ« i madh kristian. Gjithkush thotĂ« se e admiron atĂ«. ShumĂ« rrĂ«fejnĂ« se nuk dinĂ« asgjĂ« rreth doktrinĂ«s kristiane, Lexo mĂ« shumĂ« »