jump to navigation

Krishti Udha, e VĂ«rteta dhe Jeta

Postuar tek: Misioni Ungjillor

Krishti Udha, e VĂ«rteta dhe Jeta

Robert Murray M’Cheyne (1813-1843)

Jezusi i tha: “UnĂ« jam udha, e vĂ«rteta dhe jeta: askush nuk vjen tek Ati pĂ«rveçse nĂ«pĂ«rmjet meje. – Gjoni 14:6. Lexo mĂ« shumĂ« »