jump to navigation

Roli kombëtar i kishës protestante në bërjen e Alfabetit shqip

Postuar tek: Femi Cakolli

HISTORI E PANJOHUR E KONGRESIT TĂ‹ MANASTIRIT

Shkruan:
Dr. Femi Cakolli, pastor

NjĂ« nga ngjarjet mĂ« tĂ« shĂ«nuara tĂ« kulturĂ«s shqiptare Ă«shtĂ« Kongresi i Manastirit, i njohur ndryshe edhe Kongresi i Alfabetit. Lexo mĂ« shumĂ« »

Kosova shtet autonom!

Postuar tek: Femi Cakolli

Në prag të hapjes së pakos më të pritshme të z. Ahtisarit

Shkruar nga:
Pastor Femi Cakolli

Ă‹shtĂ« krijuar njĂ« akt paradoksal nĂ« politikĂ«n ndĂ«rkombĂ«tare pĂ«r sa i pĂ«rket sĂ« ardhmes politike tĂ« KosovĂ«s. NĂ« dhe pĂ«r KosovĂ«n Lexo mĂ« shumĂ« »