jump to navigation

KAPITULLI 11: NJĂ‹ ZINXHIR LUTJESH

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

PerĂ«ndia merr dhe dĂ«rgon vazhdimisht thirrje urgjente. Disa ngjarje qĂ« pĂ«r ne janĂ« tĂ« papritura kĂ«rkojnĂ« ndĂ«rhyrjen e Tij tĂ« menjĂ«hershme. Pastaj ka situata qĂ« kanĂ« arritur kulmin. Lexo mĂ« shumĂ« »

KAPITULLI 9: HYRJE E LIRĂ‹

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

Lutja mund tĂ« tĂ« japĂ« liri hyrje tĂ« menjĂ«hershme nĂ« çdo shtĂ«pi, spital apo zyrĂ« qeveritare, nĂ« çdo pjesĂ« tĂ« botĂ«s. Ndaj lutjes tĂ«nde nuk ka mure apo pengesa. Me anĂ« tĂ« lutjes ti mund tĂ« hysh nĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »

Lutje kundër mëkatit në jetën tonë

Postuar tek: Lutja përmes rrugës së Jetës

MĂ«kati Ă«shtĂ« helm. Ai jo vetĂ«m qĂ« helmon gjithĂ« trupin por edhe shpirtin e frymĂ«n. Ai na bĂ«n si tĂ« jemi lebrozĂ«. Ai Ă«shtĂ« si njĂ« kancĂ«r qĂ« shpĂ«rndahet. Kjo Ă«shtĂ« arsyeja pse Zoti pĂ«rdor shprehjet mĂ« therĂ«se Lexo mĂ« shumĂ« »

A rrjedh Jezusi nga Solomoni apo Natani?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A rrjedh Jezusi nga Solomoni (Mateu 1:6) apo nga Natani (Luka 3:31), të cilët janë të dy bijtë e Davidit?

(Kategoria: Është keqkuptuar përdorimi i hebraishtes)

Kjo Ă«shtĂ« drejtĂ«pĂ«rdrejt e lidhur me ‘mospĂ«rputhjen’ numĂ«r 26. Lexo mĂ« shumĂ« »

Vështirësitë Biblike

Postuar tek: Vështirësitë Biblike

Indeksi

Dhiata e Vjetër

Zanafilla
1 Samuelit

Dhiata e Re

Mateu
Marku
Jakobit