jump to navigation

Bota

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Dilni nga mesi i tyre dhe ndahuni prej tyre, thotë Zoti - 2 Korintasit 6:17

Ndarja nga bota Ă«shtĂ« njĂ« detyrĂ« tepĂ«r e rĂ«ndĂ«sishme. Kushdo qĂ« e quan veten tĂ« krishterĂ« duhet ta konsiderojĂ« seriozisht kĂ«tĂ« çështje, Lexo mĂ« shumĂ« »

Kreu 13

Postuar tek: Kundërshto Djallin

Satani ka njĂ« mĂ«nyrĂ« tjetĂ«r pĂ«r t’i dĂ«mtuar besimtarĂ«t. NĂ«qoftĂ«se nuk mund t’i futĂ« nĂ« mĂ«kat apo t’i bĂ«jĂ« tĂ« padobishĂ«m, ai do t’i bĂ«jĂ« tĂ« mjerĂ« dhe tĂ« humbasin lumturinĂ« si njerĂ«z tĂ« PerĂ«ndisĂ«. A dini gjĂ« rreth kĂ«saj? Lexo mĂ« shumĂ« »

Si të jesh një dëshmitar i frytshëm?

Postuar tek: Ungjillizimi

Si të jesh një dëshmitar i frytshëm
Koncepti i transferueshëm

Nga
Bill Brajt

Çfarë është një koncept i transferueshëm?

Kur Zoti ynĂ« i urdhĂ«roi tĂ« njĂ«mbĂ«dhjetĂ« njerzit me Lexo mĂ« shumĂ« »

Miti i forcës misterioze

Postuar tek: Vrite MĂ«ndjen

Çfarë është forca? Forca është ajo që na jep pushtet. Është një fushë energjie e krijuar nga të gjitha gjallesat. Ajo jo vetëm që na rrethon, por dhe hyn brenda nesh. Ajo mban të lidhura galaktikat.

Lexo mĂ« shumĂ« »

KAPITULLI 7: NDIHMA E ENGJĂ‹JVE

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

EngjĂ«jt e PerĂ«ndisĂ« janĂ« zbatuesit e padukshĂ«m tĂ« lutjes tĂ«nde. Shkrimi mĂ«son se PerĂ«ndia ka krijuar njĂ« numĂ«r tĂ« pallogaritshĂ«m Ă«ngjĂ«jsh (Hebrenjve 12:22), detyra kryesore e tĂ« cilĂ«ve Ă«shtĂ« tĂ« adhurojnĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »