jump to navigation

A ishte Jekonia apo Neri babai i Salatielit?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A ishte Jekonia (Mateu 1:12) apo Neri (Luka 3:27) babai i Salatielit?

(Kategoria: Është keqkuptuar përdorimi i hebraishtes)

SĂ«rish, ky problem zhduket kur kuptohet qĂ« janĂ« dhĂ«nĂ« dy gjenealogji nga Davidi deri tek Jezusi, ajo e MarisĂ« dhe ajo e Jozefit Lexo mĂ« shumĂ« »

TRE: Të Jetojmë Me Anë Të Biblës

Postuar tek: Kujdes Me Biblën

6. Cila është Dobia?

NĂ« Kapitullin Tre vĂ«rejtĂ«m se njĂ«ra prej gjĂ«rave qĂ« na bind se Bibla Ă«shtĂ« fjala e PerĂ«ndisĂ« Ă«shtĂ« efekti qĂ« prodhon ajo. GjatĂ« leximit tĂ« faqeve tĂ« saj ne ndĂ«rgjegjĂ«sohemi se PerĂ«ndia i gjallĂ« po na flet pĂ«rmes saj. Lexo mĂ« shumĂ« »