jump to navigation

Sa ditë iu desh Allahut për të shkatërruar popullin e Adit?

Postuar tek: Kundërtheniet Kuranore

Kurani flet nĂ« pasazhe tĂ« ndryshme rreth shkatrimit tĂ« njerzĂ«ve qĂ« jetonin nĂ« “Adi” Se si Allahu i dĂ«rgoi erĂ«ra tĂ« forta si ndĂ«shkim pĂ« mosbindjen e tyre. MegjithatĂ« Kurani bie nĂ« kontraditĂ« pĂ«rsa i pĂ«rket numrit tĂ« ditĂ«ve qĂ« erĂ«rat rezistuan. Lexo mĂ« shumĂ« »

Cili bir i Zorobabelit ishte paraardhës i Krishtit?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

Cili bir i Zorobabelit ishte paraardhës i Jezus Krishtit, Abiudi (Mateu 1:13) apo Resas (Luka 3:27) dhe çfarë mund të themi për Zorobabelin tek (1 Kronikave 3:19-20)?

(Kategoria: Është keqkuptuar përdorimi i hebraishtes)

Ashtu si me pyetjen nr.28, dy Salatiel japin dy Zorobabela Lexo mĂ« shumĂ« »