jump to navigation

Natyra e Perëndisë

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

A. Përkufizimet për Perëndinë.

1. PĂ«rkufizimet biblike.

a. PerĂ«ndia Ă«shtĂ« FrymĂ«. “PerĂ«ndia Ă«shtĂ« FrymĂ« dhe ata qĂ« e adhurojnĂ« duhet ta adhurojnĂ« nĂ« frymĂ« dhe nĂ« tĂ« vĂ«rtetĂ«n” (Gjoni 4:24). Lexo mĂ« shumĂ« »

MĂ‹SIMET E KRISHTERIMIT PARIMOR

Postuar tek: Mashtruesit

NĂ« kĂ«to dy mijĂ« vitet e fundit kisha e krishterĂ« ka ruajtur mĂ«simet e sigurta pĂ«r qenĂ« gjithnjĂ« tĂ« gjalla nĂ« njĂ« fe. E ndĂ«rkohĂ« qĂ« ekziston njĂ« mospajtim doktrinar brenda tri degĂ«ve tĂ« krishterimit — kishĂ«s katolike, Lexo mĂ« shumĂ« »

Toka apo Qielli kush u krijua e para?

Postuar tek: Kundërtheniet Kuranore

Sure 2:29

Ai (All-llahu) Ă«shtĂ« qĂ« pĂ«r juve krijoi gjithçka ka nĂ« tokĂ«, pastaj vullnetin e vet ai drejtoi qiellit dhe i pĂ«rsosi ata shtatĂ« qiej. Ai Ă«shtĂ« i gjithdijshmi pĂ«r çdo gjĂ«. Lexo mĂ« shumĂ« »