jump to navigation

Jinnet dhe njerzit u krijuan për adhurim apo ferr?

Postuar tek: Kundërtheniet Kuranore

Sure 51:56

Unë nuk i krijova xhinët dhe njerëzit për tjetër pos që të më adhurojnë.

Tek Sure 51:56 xhinĂ«t dhe njerzit janĂ« krijuar Lexo mĂ« shumĂ« »

Kush ishte i ati i Selës: Kainani apo Arpakshadi?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

Kush ishte i ati i Selës; Kainani (Luka 3:35-36) apo Arpakshadi (Zanafilla 11:12)?

(Kategoria: Është keqkuptuar përdorimi i hebraishtes)

Edhe pse njĂ« pĂ«rgjigje pĂ«rfundimtare Ă«shtĂ« e pamundshme, sqarime tĂ« besueshme mund tĂ« gjenden. PĂ«rgjigja mĂ« e sigurtĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »