jump to navigation

Lindur SĂ«risht | Hyrje

Postuar tek: TĂ« Lindur SĂ«risht

Kjo broshurĂ« Ă«shtĂ« pĂ«rgatitur nga disa predikime mbajtur nĂ« KishĂ«n Ungjillore tĂ« Korçës dhe nĂ« takimet publike nĂ« ErsekĂ«. QĂ«llimi i saj Ă«shtĂ« ta shpjegojĂ« atĂ« qĂ« Dhiata e Re na mĂ«son mbi çështjen e tĂ« lindurit sĂ«rish. Lexo mĂ« shumĂ« »

Dorëshkrimi i shënimeve të Biblës

Postuar tek: Bibla dhe Kurani

PĂ«rndryshim nga Kurani, kur ne e shqyrtojmĂ« DhiatĂ«n e Re (MSS) ne jemi tĂ« befasuar me pastĂ«rtinĂ« e shkrimeve qĂ« i posedojmĂ«. ShumĂ« myslimanĂ« pohojnĂ« se ne kemi probleme tĂ« njĂ«jta duke u brengosur Lexo mĂ« shumĂ« »