jump to navigation

Bibla juaj është e korruptuar

Postuar tek: Kontradita dhe Errore në Bibël?

Ă‹shtĂ« e padobishme ta ndash ungjillin me myslimanĂ«t tĂ« cilĂ«t mendojnĂ« se Bibla Ă«shtĂ« e korruptuar, edhe nĂ«se ai Ă«shtĂ« bindur qĂ« ta refuzojĂ« Kuranin, ai kurrĂ« nuk do ta pranojĂ« nĂ«nkuptimin e BiblĂ«s pĂ«rderisa ai tĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »

A adhurojnë të krishterët tre Perëndi?

Postuar tek: Pse duhet ti besojë Jezusit?

Shkrimet e mĂ«sojnĂ« qartĂ« dhe e theksojnĂ« se ka vetĂ«m njĂ« Zot. “DĂ«gjo, pra, Izrael, ZOTI, PerĂ«ndia ynĂ« Ă«shtĂ« NjĂ« i vetĂ«m!” (Ligji i PĂ«rtĂ«rirĂ« 6:4) Fjala “njĂ«” nĂ« kĂ«tĂ« fragment nuk do tĂ« thotĂ« “i vetĂ«m”, por do tĂ« thotĂ« “njĂ«sh-unitet”. PĂ«rdoret e njĂ«jta fjalĂ« kur thuhet se burri dhe gruaja bĂ«hen “njĂ« mish” Lexo mĂ« shumĂ« »

Natyra mëkatare

Postuar tek: TĂ« Lindur SĂ«risht

Tek Marku 7,21-23 lexojmĂ«: Sepse nga brenda, domethĂ«nĂ« nga zemra e njeriut, dalin mendimet e mbrapshta, shkeljet e kurorĂ«s, kurvĂ«rimi, vrasjet, vjedhjet, lakmitĂ«, ligĂ«sitĂ«, mashtrimet, pafytyrĂ«sia, smira, blasfemia, kryelartĂ«sia, budallallĂ«ku. TĂ« gjitha kĂ«to tĂ« mbrapshta dalin nga brenda dhe e ndotin njeriun. Lexo mĂ« shumĂ« »