jump to navigation

Si të zgjedhësh një Kishë lokale?

Postuar tek: Kisha

Hyrje

Ky libĂ«r ka ardhur si rrjedhim i njĂ« predikim i nĂ« kishĂ«n tonĂ« lokale, i bĂ«rĂ« para shumĂ« pastorĂ«ve anĂ«tarĂ« tĂ« lĂ«vizjes sĂ« vjeshtĂ«s sĂ« vitit 1984. « Bible Speaks » Ă«shtĂ« njĂ« lĂ«vizje e krishterĂ« pa emĂ«rtim, qĂ« nderon tĂ« gjitha kishat lokale, duke dhĂ«nĂ« hir dhe dashuri tĂ« pakushtĂ«zuar. Ne i pĂ«rkushtohemi mĂ«simit tĂ« FjalĂ«s sĂ« PerĂ«ndisĂ« duke komunikuar kategoritĂ« e mendimit hyjnor *. Lexo mĂ« shumĂ« »

A do të ket ushqim për njerzit në Ferr?

Postuar tek: Kundërtheniet Kuranore

Kurani bën këto deklarata përsa i përket ushqimit që jo-besimtarët do kenë në Ferr:

  1. Ata kanë ushqim tjetër pos një barishte me ferra helmuese. Sure 88:6 (Përkthim i Sherif Ahmetit)
  2. Nuk do tĂ« kenĂ« ushqim tjetĂ«r pĂ«rveç nga therrat Sure 88:6 (PĂ«rkthim i Feti Mehdiut) Lexo mĂ« shumĂ« »

Debati

Postuar tek: Kryqëzimi i Krishtit

DEBATI
u realizua në gusht të
vitit 1981,
në Durban të Afrikës së Jugut.

TEMA
ishte pyetja:
A u kryqĂ«zua Krishti? Lexo mĂ« shumĂ« »

Kapitulli 5: Saktësia e Biblës (2)

Postuar tek: Pse të ndjekësh Jezusin?

Zbulimet arkeologjike

Arkeologjia merret me studimin shkencor tĂ« asaj qĂ« ka mbetur nga e kaluara. Arkeologu studion rrĂ«nojat e qyteteve tĂ« lashta dhe shqyrton me kujdes poçet, veglat e sendet e tjera qĂ« zbulon nĂ« rrĂ«noja. Lexo mĂ« shumĂ« »