jump to navigation

Unë i besoj Perëndise, pse duhet ti besoj Jezusit?

Postuar tek: Pse duhet ti besojë Jezusit?

ShumĂ« veta thonĂ«: “UnĂ« i besoj PerĂ«ndisĂ«.” Libri i Jakobit thotĂ«: “Ti beson se ka vetĂ«m njĂ« PerĂ«ndi. MirĂ« bĂ«n; edhe demonĂ«t besojnĂ« dhe dridhen!” (Jakobi 2:19). DemonĂ«t besojnĂ« qĂ« ka njĂ« PerĂ«ndi, megjithatĂ« ata nuk Lexo mĂ« shumĂ« »

Kualitetet e supozuara të Kuranit

Postuar tek: Mbi Kuranin

Duke vazhduar mĂ« tutje, ne kemi tĂ« bĂ«jmĂ« me vetĂ« librin, dhe pyesim se nĂ«se kualitetet e supozuara tĂ« tij i japin tĂ« drejtĂ« nĂ« deklarimin e pozitĂ«s unike krahas me Shkrimet e mĂ«parshme. Lexo mĂ« shumĂ« »

Pasuria dhe varfëria

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Por atje ishte njĂ« njeri i pasur, qĂ« vishej me tĂ« purpurta dhe me rroba tĂ« çmueshme prej liri dhe pĂ«r ditĂ« e kalonte shkĂ«lqyeshĂ«m. Atje ishte edhe njĂ« lypĂ«s, i quajtur Llazar, qĂ« rrinte para derĂ«s sĂ« tij, dhe trupin e kishte plot me plagĂ« tĂ« pezmatuara, dhe dĂ«shironte tĂ« ngopej me thĂ«rrimet qĂ« binin Lexo mĂ« shumĂ« »

Nga përvoja ime

Postuar tek: Kujdes Me Biblën

‘Por si bĂ«het faktikisht kjo gjĂ«?’ Kjo Ă«shtĂ« gjithmonĂ« pyetja qĂ« bĂ«het. ‘Si mund ta studioj BiblĂ«n nĂ« mĂ«nyrĂ« qĂ« tĂ« pĂ«rfitoj maksimumin prej saj, dhe pĂ«r tĂ« kuptuar se ajo me tĂ« vĂ«rtetĂ« mĂ« ndihmon pĂ«r t’u rritur nĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »

Fara ka nevojë për tokë

Postuar tek: Kujdes Me Biblën

NĂ« njĂ« rast, Jezusi u lĂ«shoi njĂ« fjalĂ« shumĂ« domethĂ«nĂ«se paralajmĂ«ruese atyre qĂ« dĂ«gjonin mĂ«simin dhe predikimin e tij. Ai tha: Tregoni kujdes se si dĂ«gjoni (Lluka 8:18). Lexo mĂ« shumĂ« »