jump to navigation

Profecitë false të DJ-ve

Postuar tek: Pergjigjet per Deshmitaret e Jehovait

Ă‹shtĂ« njĂ« fakt trishtues qĂ« shumica e DJ-ve mbeten duke mos e njohur historinĂ« e sektit tĂ« vet. Kur pyeten pĂ«r historinĂ« e sektit, ata dinĂ« shumĂ« pak ose aspak, dinĂ« vetĂ«m ç’u kanĂ« thĂ«nĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »

KAPITULLI 10: MBRETI TË OFRON ÇELSAT

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

Jezu Krishti Ă«shtĂ« PerĂ«ndia, Sovrani i gjithĂ«sisĂ«. Ai Ă«shtĂ« Krijues i tĂ« gjitha gjĂ«rave, tĂ« dukshme dhe tĂ« padukshme; i botĂ«s fizike, i qĂ«nies njerĂ«zore dhe i botĂ«s sĂ« engjĂ«jve (Gjoni 1:3; KolosianĂ«ve 1:16). Lexo mĂ« shumĂ« »

Miti, Jezusi “tepĂ«r i butĂ« dhe i sjellshĂ«m”

Postuar tek: Vrite MĂ«ndjen

Ju gaboheni rĂ«ndĂ« nĂ« qoftĂ« se mendoni se Jezu Krishti ishte idobĂ«t, me njĂ« zĂ« tĂ« Ă«mbĂ«l dhe me dorĂ« tĂ« butĂ«, siç janĂ« pĂ«rpjekurta paraqesin disa piktorĂ«. Ă‹shtĂ« e vĂ«rtetĂ« qĂ« Ai ishte poet, qĂ« fliste bukur pĂ«r zogjtĂ« e qiellitdhe pĂ«r zambakĂ«t e tokĂ«s. Lexo mĂ« shumĂ« »

Qielli

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

Shkrimet na mësojnë që janë tre qiej:

A. Qielli i parë. Kjo është zona e reve ku fluturojnë zogjtë, pra, qielli atmosferik.

B. Qielli i dytĂ«. Ky Ă«shtĂ« qielli i yjeve. Lexo mĂ« shumĂ« »

E ardhmja e të paudhëve

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

Nuk është e vështirë të mendosh për jetën e përjetshme, por është e vështirë të mendosh për një përjetësi në ferr, që megjithatë është e vërtetë.

A. MĂ«simi biblik.

1. Do tĂ« ketĂ« njĂ« ditĂ« gjykimi (Veprat 17:30-31). Lexo mĂ« shumĂ« »