jump to navigation

ÇFARË BESOJNË TË KRISHTERËT

Postuar tek: Perëndia

Shtatë gjëra mbi Perëndinë

Nga
Terrell Smith

  1. Ne besojmĂ« se ekziston VetĂ«m NjĂ« PerĂ«ndi. Ă‹shtĂ« shkruar: (Ligji i PĂ«rtĂ«rirĂ« 6:4) “DĂ«gjo, Izrael, Zoti, PerĂ«ndia ynĂ«, Ă«shtĂ« njĂ« i vetĂ«m.” Lexo mĂ« shumĂ« »

SHKENCA E KRISHTERĂ‹

Postuar tek: Mashtruesit

Kisha e Krishtit, Shkencorja (Shkenca e krishterĂ«), nĂ« tĂ« vĂ«rtetĂ« numĂ«rohet midis kulteve perĂ«ndimore, sepse pretendon tĂ« jetĂ« thellĂ«sisht e krishterĂ«. Mohimi i hapĂ«t qĂ« ajo i bĂ«n panteizmit dhe rilindjes sĂ« shpirtit nĂ« njĂ« trup tjetĂ«r e veçojnĂ« atĂ« prej grupeve tĂ« EpokĂ«s sĂ« Re. Lexo mĂ« shumĂ« »

Hyrje

Postuar tek: Lutja përmes rrugës së Jetës

Kaq e kaq herĂ« lexojmĂ« nĂ« BibĂ«l thirrje pĂ«r lutje. Kur Shkrimi i ShenjtĂ« thotĂ« “Lutu!”, kjo nuk do tĂ« thotĂ« qĂ« herĂ« pas here duhet tĂ« kalojmĂ« edhe pak kohĂ« nĂ« lutje, ndoshta nĂ« mĂ«ngjez apo nĂ« mbrĂ«mje. Lexo mĂ« shumĂ« »