jump to navigation

Ndarja e madhe

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Ai mban në dorë terplotën dhe do ta pastrojë plotësisht lëmin e tij; grurin e tij do ta mbledhë në hambar, por bykun do ta djegë me zjarr të pashueshëm. - Mateu 3:12

KĂ«to fjalĂ« u thanĂ« nga Gjon PagĂ«zori pĂ«r Zotin Jezu Krisht. KĂ«to fjalĂ« nuk janĂ« pĂ«rmbushur akoma, por njĂ« ditĂ« do pĂ«rmbushen. Le ta konsiderojmĂ« domethĂ«nien e tyre nĂ«n katĂ«r çështje: Lexo mĂ« shumĂ« »

Kur e pastroi Jezusi tempullin?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A e pastroi Jezusi tempullin kur hyri në Jerusalem (Mateu 21:12) apo nuk e pastroi atë (Marku 11:1-17) atë ditë, por ditën tjetër?

(Kategoria: Është keqkuptuar qëllimi i autorit)

ÇelĂ«sin pĂ«r kuptimin e kĂ«saj mund ta gjejmĂ« tek pĂ«rdorimi i tregimit tek Mateu. NganjĂ«herĂ« duket se ai e rregullon materialin e tij duke e renditur atĂ« sipas temĂ«s sesa nĂ« seri tĂ« pĂ«rpiktĂ« kronologjike. Lexo mĂ« shumĂ« »