jump to navigation

Beteja e Armagedonit

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

Kurdo që bëhet një betejë e madhe, njerëzit kanë frikë që është Beteja e Armagedonit. Me qëllim që të kuptojmë qartësisht këtë betejë, le të shohim, së pari, çfarë nuk është dhe pastaj çfarë është kjo betejë.

A. Çfarë nuk është.

1. Nuk Ă«shtĂ« Lufta I dhe II BotĂ«rore. Lexo mĂ« shumĂ« »

MBI FUTJEN E EMRIT JEHOVA

Postuar tek: Dëshmitarët e Jehovait

MBI FUTJEN E EMRIT JEHOVA NĂ‹ DHIATĂ‹N E RE
“PREJ DĂ‹SHMITARĂ‹VE TĂ‹ JEHOVAIT”

Instituti Biblik Shqiptar
Durrës
Qershor 2004
Autori: Mike Brown
PĂ«rkthyesi: Milto Marko

NĂ« kapitujt 3 dhe 7 tĂ« librit PĂ«rgjigjet pĂ«r DeshmitarĂ«t e Jehovait e pamĂ« se si DJ-tĂ« gabimisht deklarojnĂ« qĂ« kishat e krishtera gjatĂ« gjithĂ« historisĂ« i kanĂ« ndryshuar me qĂ«llim shkrimet e DhV-sĂ« kĂ«shtu qĂ« Emri hyjnor, tetragramatoni JHVH, Ă«shtĂ« hequr dhe ndryshuar nĂ« ZOT. Lexo mĂ« shumĂ« »

A është Shkrimi i dobishëm apo jo?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A është tërë shkrimi i dobishëm (2Timoteu 3:16) apo nuk është i dobishëm (Hebrenjëve 7:18)?

(Kategoria: Është keqkuptuar se si Perëndia punon në histori)

Akuza Ă«shtĂ« se Bibla thotĂ« qĂ« i tĂ«rĂ« shkrimi Ă«shtĂ« i dobishĂ«m dhe qĂ« gjithashtu deklaron qĂ« urdhĂ«rimi i mĂ«parshĂ«m Ă«shtĂ« i dobĂ«t dhe i padobishĂ«m, dhe kĂ«tu pra ndodhet mospĂ«rputhja. Lexo mĂ« shumĂ« »