jump to navigation

Për Shpëtimin

Postuar tek: Çfare Besojne Ungjilloret

ShpĂ«timi Ă«shtĂ« plotĂ«sisht njĂ« vepĂ«r e hirit tĂ« PerĂ«ndisĂ« dhe nuk mund tĂ« fitohet apo meritohet. Ai u krye plotĂ«sisht nga Zoti Jezu Krisht dhe u ofrohet tĂ« gjithĂ«ve nĂ« ungjill. PerĂ«ndia nĂ« dashurinĂ« e tij Lexo mĂ« shumĂ« »