jump to navigation

A nuk paraqesin Zan. 1 dhe 2 një histori kontradiktore mbi krijimin?

Postuar tek: Vështirësitë Biblike nga Libri i Zanafillës

Zanafilla 1

  1. Dita e parĂ« – Qielli dhe Toka janĂ« krijuar. “U bĂ«ftĂ« drita.” DitĂ« dhe NatĂ«. Lexo mĂ« shumĂ« »

Bimët e mbjella në vazo nuk u përgjigjen lutjeve

Postuar tek: Vrite MĂ«ndjen

Miti i besimit subjektiv

Teuta u ul nĂ« tavolinĂ«n e kuzhinĂ«s bashkĂ« me shoqen e saj, MirĂ«n. “UnĂ« mendoj se ne tĂ« dyja kemi besimin qĂ« na nevojitet. UnĂ« mendoj qĂ« krishterimi nuk Ă«shtĂ« gjithçka, e rĂ«ndĂ«sishme Ă«shtĂ« qĂ« ti beson.” Lexo mĂ« shumĂ« »