jump to navigation

Lutje në probleme dhe telashe

Postuar tek: Lutja përmes rrugës së Jetës

VĂ«shtirĂ«sitĂ« qĂ« hasim nĂ« jetĂ«n tonĂ« nĂ« punĂ«n dhe familjen tonĂ« mund tĂ« jenĂ« njĂ« shenjĂ« parlajmĂ«ruese nga PerĂ«ndia. Ai mund tĂ« ketĂ« njĂ« qĂ«llim qĂ« i lejon kĂ«to vĂ«shtirĂ«si nĂ« jetĂ«n tonĂ«. Ndoshta Ai do qĂ« t’i pĂ«rdorĂ« ato pĂ«r tĂ« na pĂ«rgatitur apo pĂ«r tĂ« na disiplinuar, sepse jeta jonĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »

SĂ«mundja

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Ai që ti e do shumë është i sëmurë - Gjoni 11:3

Ky mesazh i shkurtĂ«r, Ai qĂ« ti e do shumĂ« Ă«shtĂ« i sĂ«murĂ«, iu dha Zotit Jezus nga Marta dhe Maria. Ishte vĂ«llai i tyre Llazari ai qĂ« ishte i sĂ«murĂ«. Llazari ishte i krishterĂ«, i dashur shumĂ« prej Zotit Jezus, Lexo mĂ« shumĂ« »

KISHA E UNIFIKIMIT

Postuar tek: Mashtruesit

E kemi vĂ«nĂ« KishĂ«n e Unifikimit midis kulteve perĂ«ndimore edhe pse ajo ka veçantitĂ« e kulteve lindore dhe tĂ« EpokĂ«s sĂ« Re. Arsyeja jonĂ« pĂ«r kĂ«tĂ« Ă«shtĂ« pretendimi i saj pĂ«r tĂ« qenĂ« Kisha e VĂ«rtetĂ« e krishterĂ«. Bibla dhe Jezu Krishti luajnĂ« role qendrore nĂ« teologjinĂ« e saj ndĂ«rsa kultet lindore dhe Epoka e Re mohojnĂ« kĂ«tĂ« tipar. Lexo mĂ« shumĂ« »