jump to navigation

Tavani i një personi mund të jetë dyshemeja për dikë tjetër

Postuar tek: Vrite MĂ«ndjen

Ti nuk mund tĂ« mĂ« tregosh mua se kush Ă«shtĂ« e mira dhe e keqja,” foli Ana me njĂ« zĂ« tĂ« vendosur. “UnĂ« jam pothuajse 18 vjeç, nuk mund tĂ« mĂ« detyrosh tĂ« pranoj normat e moralit tĂ«nd. NĂ« qoftĂ« se diçka Ă«shtĂ« e gabuar pĂ«r ty, kjo nuk do tĂ« thotĂ« se Ă«shtĂ« e gabuar dhe pĂ«r mua.” Lexo mĂ« shumĂ« »

Për Frymën e Shenjtë

Postuar tek: Çfare Besojne Ungjilloret

Fryma e ShenjtĂ« Ă«shtĂ« dĂ«rguar nga qielli pĂ«r tĂ« lartĂ«suar Krishtin dhe pĂ«r tĂ« zbatuar veprĂ«n e tij tĂ« shpĂ«timit. Ai i bind mĂ«katarĂ«t pĂ«r mĂ«katin e tyre, jep jetĂ« shpirtĂ«rore dhe njĂ« tĂ« kuptuar tĂ« vĂ«rtetĂ« tĂ« Shkrimeve. Lexo mĂ« shumĂ« »

Kur u blenë erëzat: pas apo para të shtunës?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A i blen gratë erëzat e tyre pas (Marku 16:1) apo para të Shtunës (Luka 23:55 deri 24:1)?

(Kategoria: Tekstet janë në pajtueshmëri nëse u kushtohet më tepër vëmendje)

NĂ« shĂ«nimet pĂ«r ringjalljen janĂ« disa detaje qĂ« sugjerojnĂ« se nĂ« fakt ishin dy grupe grash nĂ« rrugĂ« pĂ«r tek varri, qĂ« planifikonin ta takonin Lexo mĂ« shumĂ« »

Fakte Qe Duhet Te Dini Rreth Deshmitareve Te Jehovait

Postuar tek: Dëshmitarët e Jehovait

By Joel B. Groat
Copyright © 1997 Institute for Religious Research.
All rights reserved

DESHMITARET E JEHOVAIT. Pothuajse çdo njeri Ă«shtĂ« ndeshur me agresivitetin e vizitave tĂ« tyre nĂ« çdo derĂ«, pĂ«r tĂ« kthyer njerĂ«zit nĂ« besimin e tyre. Organizata qĂ« ata pĂ«rfaqĂ«sojnĂ«, e njohur si Bibla e KullĂ«s sĂ« RojĂ«s dhe ShoqĂ«ria e Pamfleteve (BKR&SHP) e Lexo mĂ« shumĂ« »

Theodore Monod

Postuar tek: Theodore Monod