jump to navigation

Shenjtërimi

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

Kjo Ă«shtĂ« njĂ« fazĂ« e shpĂ«timit qĂ« Ă«shtĂ« shumĂ« e ngatĂ«rruar sot. Studiuesi i BiblĂ«s do tĂ« mahnitet pĂ«r ato qĂ« ka pĂ«r tĂ« thĂ«nĂ« PerĂ«ndia rreth shenjtĂ«rimit. ShumĂ« Ă«shtĂ« folur pĂ«r pĂ«rvojĂ«n dhe ne besojmĂ« nĂ« tĂ«, por Lexo mĂ« shumĂ« »

Sa ishte e madhe asambleja sipas Ezrës dhe Nehemisë?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

Si Ezra 2:64 ashtu edhe Nehemia 7:66, bien dakord që shumat e përgjithshme për tërë asamblenë janë 42,360, por kur bëhet mbledhja e shumës, Ezra ka 29,818 dhe Nehemia ka 31,089?

(Kategoria: Është gabimi i kopjuesit)

Ka mundĂ«si tĂ« ekzistojnĂ« dy pĂ«rgjigje pĂ«r kĂ«tĂ« dilemĂ« nĂ« dukje. E para Ă«shtĂ« qĂ« kjo gjĂ« ka shumĂ« mundĂ«si tĂ« jetĂ« njĂ« gabim i kopjuesit. Lexo mĂ« shumĂ« »