jump to navigation

Miti i “varrit të gabuar”

Postuar tek: Vrite MĂ«ndjen

Nuk ka problem, Liza, ty po ta tregoj, ishte diçka shumĂ« e çuditshme! Isha unĂ« dhe Maria tjetĂ«r dhe mĂ« duket se edhe Salome dhe,… prit tĂ« kujtohem pak.” Do vazhdosh apo jo?” e nxiti Elisabeta. “Kush po flet atje? Prit, pra, tĂ« mendohem pak, mirĂ« se po vazhdoj tani. Pra, ne shkuam tek varri, menjĂ«herĂ« pas lindjes sĂ« diellit, nuk kishte shumĂ« dritĂ« jashtĂ«, ti e di si Ă«shtĂ«.” Elisabeta mbylli sytĂ« me bezdi. Lexo mĂ« shumĂ« »

Fryma e sigurisë

Postuar tek: Një herë në Krishtin në Krishtin përgjithmonë

Nuk mund tĂ« kesh njĂ« diskutim tĂ« plotĂ« pĂ«r sigurinĂ« e pĂ«rjetshme tĂ« besimtarit pa pĂ«rmendur shĂ«rbesĂ«n e FrymĂ«s sĂ« ShenjtĂ«. Ai VetĂ« Ă«shtĂ« garancia se çdo besimtar i vĂ«rtetĂ« do tĂ« shkojĂ« nĂ« fund nĂ« qiell. Çdo bir i PerĂ«ndisĂ« ka FrymĂ«n e ShenjtĂ«. “Por nĂ« qoftĂ« se ndokush nuk ka FrymĂ«n e Krishtit, ai nuk i pĂ«rket atij” (Rom. 8:9). Lexo mĂ« shumĂ« »