jump to navigation

A është apo jo e vërtetë vetëdëshmia e Jezusit?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A s’është e vërtetë dëshmia e Jezusit (Gjoni 5:31), apo është e vërtetë (Gjoni 8:14), kur ai dëshmon për veten e tij?

(Kategoria: Është keqkuptuar konteksti historik)

“NĂ«se unĂ« dĂ«shmoj pĂ«r veten time, dĂ«shmia ime nuk Ă«shtĂ« e vĂ«rtetĂ«” (Gjoni 5:31) krahasohet me “Edhe pse dĂ«shmoj pĂ«r vetvete, dĂ«shmimi im Ă«shtĂ« i vĂ«rtetĂ«” (Gjoni 8:14). Duket sikur ka njĂ« mospĂ«rputhje, Lexo mĂ« shumĂ« »

SHPĂ‹TIMI DHE SHĂ‹RBIMI

Postuar tek: Ja Dallimi

NĂ« studimin e FjalĂ«s sĂ« PerĂ«ndisĂ« ne mund ta shmangemi nga shumĂ« gabime dhe konfuzione nĂ«se bĂ«jmĂ« dallimin midis pjesĂ«ve tĂ« ndryshme tĂ« Shkrimeve tĂ« Shenjta qĂ« trajtojnĂ« shpĂ«timin dhe atyre qĂ« kanĂ« tĂ« bĂ«jnĂ« me jetĂ«n dhe shĂ«rbimin e krishterĂ«. Lexo mĂ« shumĂ« »