jump to navigation

Nuk do të humbasin kurrë

Postuar tek: Një herë në Krishtin në Krishtin përgjithmonë

NjĂ« nga thĂ«niet mĂ« bindĂ«se pĂ«r shpĂ«timin e pĂ«rjetshĂ«m tĂ« besimtarit Ă«shtĂ« Gjoni 10:27-29. Kushdo qĂ« e lexon nuk mund tĂ« rrijĂ« pa besuar se njĂ« i rilindur Ă«shtĂ« pĂ«rjetĂ«sisht i sigurt. NĂ« fakt, Ă«shtĂ« e vĂ«shtirĂ« tĂ« kuptosh si mund tĂ« arrijmĂ« nĂ« ndonjĂ« pĂ«rfundim tjetĂ«r. Le ta analizojmĂ« kĂ«tĂ« pjesĂ« shprehje pĂ«r shprehje dhe le tĂ« shijojmĂ« sigurinĂ« qĂ« na jep. Lexo mĂ« shumĂ« »

Bushi dhe Ora

Postuar tek: Humor

Nje njeri vdiq dhe shkoi nĂ« ParajsĂ«. Tek Porta e parajsĂ«s e pret ShĂ«n Pjetri. Kur po pĂ«rpiqet tĂ« hyjĂ« burri shef disa orĂ« dhe pyet ShĂ«n Pjetrin: ÇfarĂ« janĂ« gjithĂ« kĂ«to orĂ«? Lexo mĂ« shumĂ« »

Kush e arrestoi Jezusin?

Postuar tek: Vështirësitë Biblike nga Libri i Mateut

Kush e arrestoi Jezusin?
Mateu 26:47; Marku 14:43; Luka 22:47; Gjoni 18:12 Lexo mĂ« shumĂ« »

Vështirësitë Biblike nga Libri i Mateut

Postuar tek: Vështirësitë Biblike nga Libri i Mateut

Vështirësitë Biblike
Nga Libri i Mateut

Dëshmitarët e Jehovait

Postuar tek: Dëshmitarët e Jehovait

Dëshmitarët e Jehovait mohojnë Trinitetin, rinjgjalljen truprore të Krishtit, dhe Hyjësinë e Tij. A janë ata të Krishterë? Mëso më shumë rreth këtij kulti në artikujt e mëposhtem.