jump to navigation

Kreu 3

Postuar tek: Kundërshto Djallin

NĂ« kĂ«tĂ« kapitull do tĂ« shohim dy rrugĂ« tĂ« tjera me tĂ« cilat Satani i çon besimtarĂ«t nĂ« mĂ«kat. Ato konsistojnĂ« nĂ« pĂ«rpjekjen e Satanit pĂ«r t’i bindur besimtarĂ«t se mĂ«kati Ă«shtĂ« i shĂ«ndetshĂ«m, bile Lexo mĂ« shumĂ« »

KAPITULLI 12: TĂ‹ MBJELLĂ‹SH ME LOT

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

“Ata qĂ« mbjellin me lot, do tĂ« korrin me kĂ«ngĂ« gĂ«zimi. VĂ«rtetĂ« ecĂ«n duke qarĂ« ai qĂ« mban farĂ«n qĂ« do tĂ« mbillet, por ai do tĂ« kthehet me kĂ«ngĂ« gĂ«zimi duke sjellĂ« duajt e tij” (Psalmi 126:5-6). Lexo mĂ« shumĂ« »

Kush e solli Jozefin në Egjipt?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A e sollën ismaelitët Jozefin në Egjipt (Zanafilla 37:28), apo ishin madianitët (Zanafilla 37:36), apo ishin vëllezërit e Jozefit (Zanafilla 45:4)?

(Kategoria: Është keqkuptuar konteksti historik)

Kjo mospĂ«rputhje e supozuar vazhdon nga ajo e fundit dhe sĂ«rish ndriçon problemin e Shabirit me situatĂ«n historike, si dhe me paaftĂ«sinĂ« e Lexo mĂ« shumĂ« »

Gjëndja e ndërmjetme

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

Ku janĂ« tĂ« vdekurit? Kjo Ă«shtĂ« pyetja qĂ« bĂ«het edhe sot nga njerĂ«zit. PĂ«rgjigjja e vetme dhe e saktĂ« Ă«shtĂ« dhĂ«nĂ« nga Fjala e PerĂ«ndisĂ«. Sekte tĂ« ndryshme i kanĂ« bĂ«rĂ« viktima shpirtrat naivĂ«, duke i zĂ«nĂ« robĂ«r nĂ« vullnetin e Djallit. Lexo mĂ« shumĂ« »

Pse Vetëm Bibla

Postuar tek: Pse Vetëm Bibla

Autori
Chawakt Moucarry

Pse vetĂ«m Bibla ………..3
PĂ«rmbajtja e BiblĂ«s ………..5
FrymĂ«zimi i BiblĂ«s ………..9
Intrepretimi i BiblĂ«s ……….13
VĂ«rtetĂ«sia e BiblĂ«s ……….24
Mesazhi i BiblĂ«s ……….30