jump to navigation

DĂ«shmia e Femi Cakollit “Si dhe pse u bĂ«ra i KrishterĂ«?”

Postuar tek: Femi Cakolli

Fëmijëria dhe rinia ime: prej myslimanizmit deri te ateizmi

Ashtu si shumĂ« bindje tĂ« shumta qĂ« njĂ« fĂ«mijĂ« i merr nga familja e tij, edhe me mua ishte njĂ«soj, dhe ndĂ«r to ishte feja, pĂ«rkatĂ«sisht formimi mbi religjionin. MegjithĂ«se rrjedh nga njĂ« familje me besim mysliman, unĂ« gjithsesi trashĂ«gova nĂ« jetĂ«n time disa njohuri dhe praktika islame. Lexo mĂ« shumĂ« »

A ishin mrekullitë biblike dredhi magjike që budallallepsen njerëzit e thjeshtë dhe primitivë?

Postuar tek: PĂ«rgjigje dhe Argumente

Shpesh Ă«shtĂ« debatuar mbi atĂ« se njerĂ«zit qĂ« jetuan kohĂ«rat biblike ishin primitivĂ« dhe mĂ« me bestytni sesa njeriu i sotĂ«m modern; prandaj edhe mund tĂ« mashtroheshin me historitĂ« mbinatyrore tĂ« pĂ«rfshira nĂ« BibĂ«l. Lexo mĂ« shumĂ« »

A na nevojitet martesa?

Postuar tek: Martesat BĂ«het NĂ« Qiell

Ekziston njĂ« prirje nĂ« rritje pĂ«r ta vĂ«shtruar martesĂ«n si tĂ« dalĂ« nga moda. «A ka me tĂ« vĂ«rtetĂ« rĂ«ndĂ«si nĂ«se ne vendosim tĂ« jetojmĂ« bashkĂ«, qoftĂ« edhe si masĂ« e pĂ«rkohshme, pĂ«r tĂ« parĂ« nĂ«se shkojmĂ« aq Lexo mĂ« shumĂ« »