jump to navigation

Kreu 2

Postuar tek: Kundërshto Djallin

NĂ« kĂ«tĂ« kapitull do tĂ« shqyrtojmĂ« njĂ« nga mĂ«nyrat qĂ« pĂ«rdor Satani pĂ«r t’i çuar besimtarĂ«t nĂ« mĂ«kat. Ai i çon nĂ« mĂ«kat duke iu shfaqur kĂ«naqĂ«si nĂ« tĂ« dhe duke ua fshehur brengĂ«n qĂ« do tĂ« sjellĂ« mĂ«kati mĂ« pas. Lexo mĂ« shumĂ« »

Kur shkoi Jezusi në parajsë?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A u ngrit Jezusi në parajsë të njëjtën ditë të kryqëzimit (Luka 23:43) ose dy ditë më pas (Gjoni 20:17)?

(Kategoria: Është keqkuptuar se si Perëndia punon në histori)

Ideja qĂ« Jezusi e kundĂ«rshton veten e tij (ose qĂ« UngjijtĂ« e kundĂ«rshtojnĂ« njĂ«ri tjetrin) sa i pĂ«rket ngritjes sĂ« tij nĂ« parajsĂ« apo jo, Lexo mĂ« shumĂ« »

Jezusi në Islam

Postuar tek: Jezusi Islam

FALJA JURIDIKE DHE PRINDĂ‹RORE

Postuar tek: Ja Dallimi

Dy lloje tĂ« ndryshme tĂ« faljes gjenden nĂ« Shkrimet e Shenjta dhe nĂ« qoftĂ« se duam tĂ« jemi studentĂ« tĂ« kujdesshĂ«m tĂ« FjalĂ«s, ne duhet tĂ« mĂ«sojmĂ« t’i dallojmĂ« ato. Ne do t’i quajmĂ« ato falje juridike dhe prindĂ«rore (megjithĂ«se kĂ«ta emra nuk pĂ«rdoren nĂ« BibĂ«l). Lexo mĂ« shumĂ« »