jump to navigation

Allahu

Postuar tek: Allahu

KAPITULLI 22: SI TĂ‹ PĂ‹RGATITĂ‹SH RRUGĂ‹N E ZOTIT

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

Me anĂ« tĂ« shĂ«rbesĂ«s sĂ« lutjes, ti mund tĂ« jesh njĂ« vegĂ«l pĂ«r tĂ« pĂ«rgatitur nĂ« mĂ«nyrĂ« mĂ« tĂ« frytshme mĂ«nyrat dhe mjetet me tĂ« cilat Zoti mund tĂ« veprojĂ«. MeqenĂ«se kapitulli i 32-tĂ« do tĂ« trajtojĂ« lutjen individuale, Lexo mĂ« shumĂ« »

Kur vdiq Adami?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A vdiq Adami të njëjtën ditë (Zanafilla 2:17) apo vazhdoi të jetonte deri në moshën 930 vjeçare (Zanafilla 5:5)?

(Kategoria: Është keqkuptuar se si Perëndia punon në histori)

Shkrimet na pĂ«rshkruajnĂ« vdekjen nĂ« tri mĂ«nyra: 1. Vdekja fizike e cila pĂ«rfundon jetĂ«n tonĂ« nĂ« tokĂ«. 2. Vdekja shpirtĂ«rore qĂ« Ă«shtĂ« ndarje nga PerĂ«ndia, dhe; 3. Vdekja e pĂ«rjetshme nĂ« ferr. Lexo mĂ« shumĂ« »

Miti i dashurisë me shikim të parë

Postuar tek: Vrite MĂ«ndjen

Ishte dita e parĂ« e shkollĂ«s dhe unĂ« isha nĂ« mes tĂ« njĂ« grupi djemsh, duke folur pĂ«r atĂ« qĂ« djemtĂ« flasin zakonisht. Papritur ajo kaloi aty. “E kuptova, qĂ« kur e pashĂ« atĂ« nĂ« shkollĂ« pĂ«r herĂ« tĂ« parĂ«, se ajo ishte vajza ideale pĂ«r mua. Ajo ishte e pĂ«rkryer. FlokĂ«t e saj tĂ« verdhĂ«, qĂ« i binin mbi supe, vezullonin rreze drite nĂ« sytĂ« e mi. NjĂ« trup i tillĂ« mund tĂ« budallepste çdo njeri, jo vetĂ«m mua, njĂ« djalosh 17-vjeçar. Lexo mĂ« shumĂ« »