jump to navigation

Dhuntite e Trupit

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

“Po secilit nga ne iu dha hiri sipas masĂ«s sĂ« dhuntisĂ« sĂ« Krishtit. PĂ«r ç’ka Shkrimi thotĂ«: ‘Kur ai u ngjit lart, ai e burgosi burgosjen dhe u dha dhurata njerĂ«zve’ 
 Dhe ai vetĂ« i dha disa si apostuj, tĂ« tjerĂ« si Lexo mĂ« shumĂ« »

KAPITULLI 18: LAVDËRIMI YT MUND TË DËBOJË SATANIN

Postuar tek: Ndryshoje Botën me anë të Lutjes

ShumĂ« herĂ« Ă«shtĂ« mĂ« e rĂ«ndĂ«sishme tĂ« lavdĂ«rosh se sa tĂ« vazhdosh t’i pĂ«rgjĂ«rohesh Zotit. LavdĂ«rimi na bĂ«n tĂ« festojmĂ« fitoren gjatĂ« betejĂ«s, sepse Krishti Ă«shtĂ« tashmĂ« fitimtar dhe Ă«shtĂ« me ne. Lexo mĂ« shumĂ« »

Lutje gjatë provave të mundimshme dhe tundimeve

Postuar tek: Lutja përmes rrugës së Jetës

TĂ« gjithĂ« ne duhet tĂ« kalojmĂ« pĂ«rmes provave dhe tundimeve qĂ« nganjĂ«herĂ« zgjasin pĂ«r ditĂ« ose javĂ« tĂ« tĂ«ra. Ka kohĂ« kur tundohemi pĂ«r tĂ« vĂ«nĂ« nĂ« dyshim PerĂ«ndinĂ«. Dyshime qĂ« kanĂ« tĂ« bĂ«jnĂ« me Lexo mĂ« shumĂ« »

Për Perëndinë

Postuar tek: Çfare Besojne Ungjilloret

Ka vetĂ«m njĂ« Perendi, i cili ekziston pĂ«rjetĂ«sisht nĂ« tre persona tĂ« dalluar nga njĂ«ri-tjetri por tĂ« barabartĂ«: Ati, Biri dhe Fryma e ShenjtĂ«. Perendia Ă«shte i pandryshueshĂ«m nĂ« shenjtĂ«rinĂ«, drejtĂ«sinĂ«, urtĂ«sinĂ« dhe dashurinĂ« e tij. Ai Ă«shtĂ« Krijuesi, ShpĂ«timtari dhe GjykatĂ«si i Lexo mĂ« shumĂ« »