jump to navigation

Do t’i pranojë Zoti njerëzit shumë fetarë dhe të çiltër edhe nëse nuk janë të krishterë?

Postuar tek: PĂ«rgjigje dhe Argumente

Dikush mund tĂ« jetĂ« i sinqertĂ«, por mund tĂ« jetĂ« nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« gabuar. Bibla thotĂ« se ka njĂ« rrugĂ« qĂ« njeriut i duket e drejtĂ«, por qĂ« nĂ« fund tĂ« nxjerr nĂ« udhĂ«t e vdekjes. (FjalĂ«t e Urta 16:25). Lexo mĂ« shumĂ« »

DomethĂ«nia e fjalĂ«s “zgjedhje”

Postuar tek: Zgjedhje - Një shqyrtim sipas Shkrimit

ÇfarĂ« do tĂ« thotĂ« “zgjedhje”? Kjo Ă«shtĂ« njĂ« pyetje e rĂ«ndĂ«sishme kĂ«to kohĂ«, sepse ka shumĂ« pĂ«shtjellim nĂ«pĂ«r kisha nĂ« lidhje me kuptimin e kĂ«saj fjale, dhe aq mĂ« tepĂ«r qĂ« shumĂ« kisha janĂ« ndarĂ« pĂ«r shkakun e kĂ«saj fjale! Lexo mĂ« shumĂ« »

Birësimi

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

A. Citimi.

“Dhe jo vetĂ«m kaq, por edhe ne vetĂ« qĂ« kemi frytet e para tĂ« FrymĂ«s, vajtojmĂ« nĂ« veten tonĂ«, duke pritur flakĂ«t birĂ«rimin, shpengimin e trupit tonĂ«” (RomakĂ«ve 8:23). Ka katĂ«r citate tĂ« tjera nĂ« DhiatĂ«n e Re Lexo mĂ« shumĂ« »