jump to navigation

Atësia e Perëndisë

Postuar tek: Doktrinat e Biblës

PerĂ«ndia quhet AtĂ«. Popullariteti i termit “AtĂ«” vjen kĂ«tu pĂ«r hir tĂ« krishterimit. NĂ« paganizĂ«m nuk ekziston ideja e PerĂ«ndisĂ« si AtĂ«. Kjo gjendet vetĂ«m nĂ« krishterim. Sot hamendĂ«sohet shumĂ« nĂ« Lexo mĂ« shumĂ« »

Përbashkësi apo marrëdhënie?

Postuar tek: Një herë në Krishtin në Krishtin përgjithmonë

NdonjĂ«herĂ« problemet qĂ« ndeshim nĂ« DhiatĂ«n e Re e gjejnĂ« zgjidhjen nĂ« dallimin mes marrĂ«dhĂ«nies dhe bashkĂ«sisĂ«. Kur flasim pĂ«r marrĂ«dhĂ«nie nĂ«nkuptojmĂ« lidhjen familjare qĂ« ekziston mes PerĂ«ndisĂ« AtĂ« dhe njĂ« besimtari, lidhje qĂ« krijohet pas lindjes sĂ« re. Lexo mĂ« shumĂ« »

Malet e vetëdijshme?

Postuar tek: Kundërtheniet Kuranore

Si mundet malet njĂ«kohĂ«sisht tĂ« “refuzojnĂ« dhe pranojnĂ«” dhe “tĂ« ndiejnĂ« frikĂ«” siç Sure 33:72 thotĂ«?