jump to navigation

Sa herë këndoi gjeli para se Pjetri ta mohonte Jezusin?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A e mohoi Pjetri Krishtin tri herë para se të këndonte gjeli (Gjoni 13:38), apo tri herë para se gjeli të këndonte dy herë (Marku 14:30,72)?

(Kategoria: Zbulimi i dorëshkrimeve të vjetra)

Kjo akuzĂ« ka tĂ« bĂ«jĂ« me atĂ« qĂ« Jezusi i thotĂ« Pjetrit “Gjeli nuk do tĂ« kĂ«ndojĂ« para se ti tĂ« mĂ« kesh mohuar tri herĂ«” (Gjoni 13:38) Lexo mĂ« shumĂ« »

Miku më i mirë

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Ky është miku im - Kantiku i Kantikëve 5:16

Shoku Ă«shtĂ« njĂ« nga bekimet mĂ« tĂ« mĂ«dha nĂ« kĂ«tĂ« botĂ«, megjithatĂ« miqtĂ« e vĂ«rtetĂ« janĂ« tĂ« rrallĂ«. ShumĂ« do jenĂ« miq me ju kur tĂ« jeni tĂ« pasur, por njĂ« mik qĂ« do qĂ«ndrojĂ« me ju nĂ« sĂ«mundje, nĂ« varfĂ«ri, Lexo mĂ« shumĂ« »

Mbledhja e madhe

Postuar tek: Të Ecurit Me Perëndinë

Lidhur me ardhjen e Zotit tonë Jezu Krisht dhe me tubimin tonë me të. -2 Thesalonikasit 2:1

NĂ« tĂ« gjithĂ« botĂ«n, njerĂ«zit pĂ«lqejnĂ« tĂ« mblidhen sĂ« bashku. VetĂ«m pak njerĂ«z kanĂ« dĂ«shirĂ« tĂ« qĂ«ndrojnĂ« vetĂ«m, ndĂ«rsa shumica prej nesh pĂ«lqen mbledhjet me familjet tona. Por shpesh ka diçka tĂ« trishtueshme nĂ« mbledhjet tona tokĂ«sore. Ato mbarojnĂ« aq shpejt. Lexo mĂ« shumĂ« »